Як повернути або перебронювати скасоване завдання
Повернути скасоване завдання
- Перейти до Бронювання > МИНУЛЕ. Під Історія бронювань, натисніть Скасовано вкладка (або використовуйте Пошук завершеного завдання щоб знайти його).
- Торкніться Повернути на роботі (або ⋮ > Повернути).
- Підтвердити. Бронювання переміщується назад до МАЙБУТНІ.
Якщо ви сплатили плату за пізнє скасування $20, повернення коштів повертає вам кошти.
Перебронювати натомість
Якщо дата минула або ваш прибиральник недоступний, натисніть Перебронювати. Ви одразу підете до каси з тим самим обладнанням та прибиральником, тож вам просто потрібно вибрати нову дату.
Ви також можете натиснути ⋮ > Повідомлення зв’язатися з призначеним прибиральником, або Переглянути чек.